Cosul este gol
VALUTA
  • 10% Discount
    Comanda Online
    Pentru toate comenzile online ai 10% discount. Foloseste voucherul la finalizarea comenzii.
  • Transport gratuit
    Comanda online
    Pentru toate comenzile online peste 500 RON primesti livrare gratuita in toata tara!

BLOG

Publicat: 2018-04-19
Scris de: Alex Iordache
5-lucruri-pe-care-sa-le-respecti-atunci-cand-iti-faci-o-carte-de-vizita
Sursa foto: https://pixabay.com/ro/carte-de-vizit%C4%83-persoan%C4%83-de-contact-198888/
Publicat: 2018-03-09
Scris de: Alex Iordache
print-canvas
Sursa foto: headprint.ro

Tablourile fac parte din lista accesoriilor care nu trebuie sa lipseasca din nicio casa. Cu rolul de a infrumuseta orice loc in care sunt puse, operele de arta imprimate intr-un tablou de calitate pot reprezenta cadoul ideal chiar si pentru cele mai mofturoase si pretentioase persoane. Cum poti face o surpriza indita prin intermediul unui tablou?

Comanda online - Discount 10%

Daca efectuati comanda online primiti automat 10% discount. Acest discount nu este disponibil pentru comenzile telefonice sau prin e-mail. Puteti efectua comenzile online fara grija, operatorii nostri va vor semnala orice erori legate de comanda dvs. (cum ar fi: grafica gresita, sugestii pentru alegerea altor materiale mai potrivite aplicatiei dvs., variante optimizate de cost, etc.).

Notificari prin SMS

In momentul in care se finalizeaza productia comenzii tale vei primi o notificare prin SMS pe telefonul tau in care vei fi informat, dupa caz, daca poti ridica produsele de la sediul HeadPrint sau, daca ai cerut livrare prin curier, vei primi numarul AWB al coletului tau si confirmarea ca a fost predat curierului.

Copyright © 2005-2016 Virandy Group SRL.  |  Termeni si conditii  |  Sitemap HeadPrint.ro  |   ANPC  |  SOL  |  Despre cookies