Cosul este gol
VALUTA
  • Tablouri
    canvas
    Tabloul canvas sau multicanvas personalizat se realizeaza prin imprimarea unei imagini pe o panza asemanatoare celei din bumbac si inramata pe cadru de lemn

TABLOURI CANVAS
SI MULTICANVAS

Printuri canvas, tablouri multicanvas

Trimite-ne o poza si noi o transformam in tablou canvas cu rama de lemn de brad pe interior si agatatoare - gata de montat pe perete.

Canvas sau "panza" este un material alb, opac, destinat printarii digitale.

Printurile pe canvas se fac la calitate foarte mare, 2400 DPI - super foto, pe o imprimanta Canon cu 12 culori independente. Tablourile canvas rezultate sunt foarte calitative si in acelasi timp au aspectul unei picturi pe panza clasica.

Reproducerea tablourilor celebre prin print pe canvas este in acest mod foarte accesibila.

Tablourile canvas personalizate mari pot fi impartite in multe tablouri canvas mici - setul de tablouri numindu-se Tablou multicanvas.

Tablourile multicanvas produse prin printare canvas sunt o alegere foarte buna pentru living room-uri, cluburi, restaurante si in orice locatie in care aspectul modern este dorit.

Aplicatii pentru tablouri canvas si tablouri multicanvas: reproduceri tablouri celebre, decorare de magazine, decorare galerii arta, decorare restaurante, decorare receptii etc.

Latimea maxima a imprimarii pe canvas este de 152cm.

Pentru comenzi sub 1mp in suprafata, se va plati 1mp. Daca se comanda mai multe bucati si impreuna depasesc 1mp, se platesc la valoarea afisata.

PRET TABLOU CANVAS - PRET CANVAS

Pretul tablourilor canvas si pretul canvasului personalizat se poate calcula in calculator de pret canvas din dreapta paginii.

Loading
Cerere oferta de pret
Vreau oferta de pret
Iti multumim pentru mesaj! In cel mai scurt timp un agent de vanzari te va contacta.
TE-AR PUTEA INTERESA SI
ALTI CLIENTI AU MAI CUMPARAT SI
Copyright © 2005-2016 Virandy Group SRL.  |  Termeni si conditii  |   ANPC  |  SOL  |  Despre cookies